Projecte Guttmann

PROJECTE GUTTMANN
Aquest any amb el curs de sisè, hem començat el projecte “JOCS DE PATI” de l’Institut Guttmann de Badalona. L’objectiu és afavorir la inclusió i la socialització dels nens i les nenes amb discapacitat a través de la pedagogia col.laborativa en l’àmbit de l’Educació Física i l’Esport.

De la mateixa manera, promou una Educació en valors amb activitats i metodologies cooperatives mitjançant l’activitat física i el joc, proposant activitats inclusives per tal que els nens i les nenes, amb diferents capacitats funcionals, creixin i es diverteixin junts.

GUTTMANN: http://www.escolacollserola.cat/guttmann/

DOFINS DE COLORS: https://www.youtube.com/watch?v=j_IcXn5PDY4https://dofinsdecolors.guttmann.com/es/

 

“MOU-TE I VEURÀS” DE L´INSTITUT GUTTMANN

El passat dia 19 d´abril, els alumnes de 6è i de 4rt de l´escola vam anar a visitar les instal.lacions de l´INSTITUT GUTTMANN. Ens van oferir una activitat dirigida als alumnes amb l´objectiu de gaudir plegats d´un dia amb esperit inclusiu on l´eina clau sigui la cooperació. Aquest any complien 15 anys d´aquestes jornades, on l´Educació Física té un paper clau con a mitjà terapèutic, esportiu, socialitzador i educatiu. Ja han participat 60 escoles i més de 4000 alumnes de tot el territori. Us deixem amb un enllaç amb totes les fotografies i amb un vídeo representatiu. ESPECTACULAR!!!

FOTOS GUTTMANN

FUTBOL INCLUSIU

Us deixem també amb un ESPECTACULAR VÍDEO sobre el futbol inclusiu a les sessions d´Ef de l´escola. GENIAL!!!

Aquesta ponència es va presentar a les Jornades d´EF del Departament d´Ensenyament el dia 14 d´abril a les instal.lacions de l´INEFC de Barcelona.

BÂSQUET INCLUSIU

Seguidament us presentem un vídeo molt interessant que han fet des de PAIDOS sobre l’experiència del Bàsquet inclusiu. EMOCIONANT!!!